Padající skála opět uzavřela silnici z Davle na Slapy

sesyp_skalyKvůli uvolnění skalního masivu byla ve čtvrtek večer uzavřena silnice II/102 spojující Prahu a Slapy. Provoz je přerušen v úseku Davle - Štěchovice, na místě zasahují středočeští hasiči, informovala v pátek Mediafax jejich mluvčí Lenka Kostková.

Číst dál...

Archa pomoci vyzdvihne práci dobrovolníků

mezi_dvema_svetyArcha pomoci je název projektu, jehož cílem je zviditelnění tématu dobrovolnictví. Evropská komise totiž rok 2011 vyhlásila Rokem dobrovolnické práce. Projekt, který proběhne od 18. ledna do 28. února v Praze, vznikl z iniciativy Českého centra Praha za podpory Městské části Praha 1, Evropské komise, Goethe institutu. ZAHÁJENÍ PROJEKTU ARCHA POMOCI A VIDEO Z CELÉ AKCE VÁM EXKLUZIVNĚ PŘINESEME NA NAŠICH WEBECH!

Číst dál...

VIDEO: Sousedé cítili z domku v Praze zápach, policie v něm objevila marihuanu za milion

marihuanaKriminalisté ve čtvrtek obvinili tři Vietnamce, kteří měli v pražské Uhříněvsi pěstovat marihuanu za milion korun. Pachatele prozradil podezřelý zápach, který zburcoval sousedy, sdělila Mediafaxu mluvčí pražské policie Eva Miklíková. V POSLEDNÍCH LETECH SE V ČESKU PĚSTOVÁNÍ MARIHUANY ROZMÁHÁ, PODÍVEJTE SE NA JEDEN ZE ZÁSAHŮ POLICIE!

Číst dál...

REKLAMA