OTAZNIKY hotnews

PRÁVĚ VYSÍLÁME – SLEDUJTE ŽIVĚ TELEVIZNÍ STANICI i-Vysočina.cz – INFORMUJEME O VŠEM  

PRÁVĚ VYSÍLÁME – SLEDUJTE ŽIVĚ TELEVIZNÍ STANICI i-Vysočina.cz – INFORMUJEME O VŠEM  

rekord_krasojezdkyneO první zápis 21. festivalu rekordů a kuriozit se postarala trojnásobná mistryně světa, krasojezdkyně na kole Martina Štěpánková-Trnková. Její čtverný točitý skok na řídítkách je prvkem, který Martina zvládá jako jediná v ČR a to jak mezi ženami, tak i aktivně jezdícími muži - krasojezdci! O LETOŠNÍM ROČNÍKU FESTIVALU REKORDŮ A KURIOZIT VÍCE PROZRADIL V ROZHOVORU MIROSLAV MAREK Z AGENTURY DOBRÝ DEN!


Pro představu : jedná se o jízdu vpřed v kruhu, během níž se Martina vzepře na řídítkách a 4x v nepřetržité řadě za sebou se otočí kolem své osy zároveň s točícími se řídítky, přičemž kolo stále jede!!!! Rekordní výkon v této silově náročné disciplíně se Martině podařil až při posledním, třetím pokusu!


Krasojezdkyně, která je v České databance rekordů již zapsána svým výkonem z r. 2000, kdy na festivalu Pelhřimov - město rekordů ujela ve stoji na rukou na řídítkách jedoucího jízdního kola rekordní vzdálenost 31,25 m, zahájila akci, která startuje ve 13.30 rekordním pokusem s podtitulem DĚTI DĚTEM - ZDRAVÍ NEMOCNÝM. Pelhřimovští se pokusí vedle největší plyšové hračky v ČR (čtyřmetrový medvídek) shromáždit co největší množství plyšáků, které následně po vyčištění věnují dětskému oddělení pelhřimovské nemocnice.

Program dne pokračuje do 18 hodin a od 20.00 následuje Galavečer kuriozit s koncertem Bratří EBENŮ a zítra od 9 do 24 hodin čekají na návštěvníky města rekordů desítky neobvyklých výkonů se závěrečným Galavečerem Rekordman roku, jehož součástí bude i pokus o největší počet lidí tvořících v jednu chvíli na jednom místě mýdlové bubliny. Bublifuků mají pořadatelé připraveno přes 2 tisíce !

REKLAMA